Abort er mord

....står det klint over en 2-siders annonse i VG idag. I en smakløs og spekulativ reklame, med bilder av foster/dukker, det jeg ser på som misbruk av korset og en grusom tekst som fordømmer kvinner som må ta dette valget.

VG forsvarer seg og spiller på ytringsfrihets-kortet, men her er de langt ute på vidda etter min mening, abort er vedtatt ved lov å være selvbestemt i Norge siden 70-tallet og dette lukter mer av desperasjon etter reklamepenger enn ytringsfrihet og selger seg selv og sitt (frynsete?) rykte på billigsalg.

Abort er neppe en enkel utvei for noen, enkelte er utsatt for voldtekt og overgrep, andre har prevensjon sviktet for, grunnene er mange. For de som måtte ta det valget enten av eget valg eller leger som sier svangerskapet ikke kan gjennomføres er dette stygg lesing. Jeg kjenner flere jenter og kvinner som har vært nødt å ta dette valget, og ingen har gjort dette som en lettvint form for prevensjon, tvert imot er mange av både desperate og fortvilte. Jeg respekterer meninger mot abort, men dette går over alle støvleskaft!

Dette føles som ett urvent gufs fra Knudsen og Nessa, og det er en ting å være abort-motstander (som jeg som sagt har respekt for, såfremt du ikke er fastlege), men å hetse kvinner som må gjennom en slik prosedyre (og ofte stor krise) er over min fatteevne at VG forsvarer. Her både graver avisen sin egen grav og slår spikrene i kista spør du meg.

Det er hårreisende av VG å ikke legge seg langflate eller å beklage dette pengegriske stuntet de trykker i avisen sin, skamme seg burde de!

Ikke er det slik jeg kjenner bibelen og kirken heller, å gå ut med ett så fordømmende budskap nekter jeg å tro er den allminnelige kristnes oppskrift på å henvende seg til befolkningen på.

VG tjente nok endel penger på disse uhyggelige sidene, jeg har iallfall for siste gang brukt penger på denne avisen.

6 kommentarer

Anonym

26.10.2014 kl.13:51

Jeg ble så kvalm da jeg leste avisen igår, ble målløs. VG har sunket lavt her.

maritasta

26.10.2014 kl.15:52

Er imot abort jeg, men jeg respekterer andres valg og dømmer ingen for vi har alle fri vilje til og gjøre som man selv ønsker.

Linda Taylor

26.10.2014 kl.17:17

Jeg er i mot abort, med mindre man blir gravid ved voldtekt eller man finner ut at barnet kan være funksjons hemmet..

inspotato

26.10.2014 kl.17:59

Norge anno 2014... er det virkelig MULIG?!

Emma Bach

26.10.2014 kl.18:56

Fy f***, dette var drøyt.. VG altså, ikke innlegget ditt. Tenk så vondt det må være for de som har tatt dette vanskelige valget å lese dette. Eller de som har spontanabortert..!! Å se den lille dukken i den hånda. Enkelte eier ikke skam altså.

Beate Martinsen

07.01.2015 kl.21:16

Hallo! Jeg så på siden din her at du har reist i New York. Kunne du tenke deg å dele dine New York-erfaringer med VisitNewYork.no gjennom et lite intervju? Send meg en epost! Med hilsen Beate.

Fatally Yours

13.03.2015 kl.13:42

Beate Martinsen: gjerne :)

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

34, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits