"DET ER PROMILLEKONTROLL PÅ INNHERREDSVEIEN"

Det er blitt så poppis å alarmere om politikontroller på sosiale media. Jeg klarer fortsatt ikke å se på statuser som varsler laserkontroll eller belte, promillekontroll osv her på Facebook som noe positivt. Klarer ikke folk å kjøre etter forskriftene er det til HELE samfunnets beste at de sjåførene blir plukket opp og fjernet fra veiene, gjerne med ei saftig bot i tillegg. Jeg har faktisk barn på skoleveien og som sykler på fortauene, og provoseres av slike statuser, kanskje er det din lillesøster, ditt barn, din nevø eller deg selv som mister livet pga han du nettopp tipset om kontrollen på veien og som er like farlig dagen etterpå fordi han ikke ble advart og fikk nødvendige sanksjoner! Kanskje er DU med å ødelegger liv og helse, hele familier fordi du tror du er snill å ber kamerater bremse ned i 100 meter, men du gjor derimot noe svært farlig. Trafikkskader, ødelagte familier og koster enormt i ett egetperspektiv. Jeg tør ikke engang tenke på hva vi havne opp i ett samfunnsperspektiv.
Ikke at jeg er noe dydsmønster, hadde senest forrige uke en vinflaske for mye i taxfree, jeg parkerer som en gris og betaler bota uten å blunke, men jeg blir IKKE med på å advare livsfarlig mennesker i trafikken. Og det burde heller ikke du hvis du tenker deg om!

Er gammel dame blitt, ikke bare 1, men TO pekefinger oppe her!

4 kommentarer

Mina

05.10.2013 kl.13:48

Halla! Jeg må bare fortellle deg at siden din er til utrolig stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de viktigste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp deltok i! Kanskje du kan være grei å dele den på bloggen? ;-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer drit masse fremover!!!

Ellen

06.10.2013 kl.10:48

Halloi!!! Jeg er nesten blitt fast leser bloggen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unnskyll for det. Det har egentlig ikke vært noen good årsak til at jeg ikke har komentert før, så jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det tidligere. Fordi denne blogen er fantastisk fin, og du fortjener å få all komplimanger du kan få for denne siden!! Dette er faktisk en av de godeste blogggene på Blogg etter min mening og den er helt ærlig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lese denne blogen og jeg skulle av og til ønske at det var min blog!!!! Haha!!! Jeg brukte å blogge før, men jeg stoppet å blogge fordi jeg fikk så mange slemme kommentarer fra drit stygge personer. Om du får frekke kommentarer fra frekke folk, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de drit slemme. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en quiz som kommentarlenke jeg akkurat har blitt med på. Det er sånn at du kan vinne en premie om du svarer på noen spørsmål. Det er kjempe gøy å være med på etter min mening, fordi noen ganger har man flaks å da vinner man. En gang vant jeg i et basarlotteri. Det var veldig gøy. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i konken. Keep bloggin!

kristineaurora

11.10.2013 kl.12:28

fint du sier i fra :D

Helle Molnes - fitnessblondie

14.10.2013 kl.16:20

Jeg er faktisk veldig enig med deg =)

Ta gjerne en titt på mitt siste innlegg om hvorfor deprimerte og pårørende ikke får hjelp i vårt samfunn.

Eldeen

09.04.2014 kl.15:53

Helt enig med deg!

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

33, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits