Så enkelt!

Når jeg kjører hjem fra nattvakt føler jeg meg helt rar i hele kroppen, svimmel og uvel... det kan på mange måter sammenlignes med å kjøre med promille vil jeg tro.

Når jeg i tillegg kommer hjem har jeg ofte store problemer med å falle til ro, kan ta meg flere timer å sovne, så utrolig praktisk hvis man skal på ny nattvakt. Idag prøvde jeg noe nytt!

Jeg kjørte innom det deilige bakeriet vi har på Lade, Franske Nytelser, kjøpte masse digg og varmt brød - som seriøst var det beste jeg har smakt! Med en deilig frokost, ett laaangt boblebad og rett i seng ble dette den beste morgenen jeg har hatt på lange tider ♥  Jeg er ingen særlig fan av brød, synes det er kjedelige og tomme karbohydrater som ikke duger for stort annet enn å fylle magen. DETTE DERIMOT! Har du prøvd Franske Nytelsers brødvarer? Kakene er ren magi og trolldom, men brødet var utrolig godt!!

Bor du ikke på Lade har de utsalg både på Rosenborg Park og Trondheim Torg, mmmm, YUMMI! Så enkelt var det å snu en kjip morgen til en deilig :D
2 kommentarer

Andrea Normann

12.01.2013 kl.21:35

fin blogg ! komenter gjerne tilbake :)

JunePune

12.01.2013 kl.23:18

Ser jo herlig ut. :) Og en fin avslutning på natten :)

Ha en fortsatt fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits