Shame on you Dolly!

I en hektisk flytteprosess med maling og riving fra morgen til kveld går det støtt ei kule varmt over en sikring som går, en spiker i foten eller ledninger jeg ikke skjønner noe av :/ Da trenger jeg i det minste MAT!!! Alle som har det minste kjennskap til meg vet jeg er ett matvrak, jeg elsker å spise den, lage den, servere den-ja alt med mat!
Så jeg har kjedelige dager for tiden, med ribbet kjøkken, uten hverken kjøleskap, komfyr eller varmtvann. Det går derfor desverre i takeaway annenhver dag, og med Dolly 2 minutt unna blir det ofte en tur dit når ulvene hyler, flere dager i uken. I nøden lærer naken kjerring å spise fluer, osv.
Anyways, synes jeg bruker alt for mye tid på å klage på maten dems! Ringer nesten like ofte som jeg bestiller for å varsle om at jeg har fått feil pizza, svartstekt pizza, glemt ditt-glemt datt, eller som idag, rå pizza som flyter som ei suppe i pizza-eska. Ringer IGJEN til 04440. Om jeg ikke kan steke ferdig pizzaen selv!!??????? JEG HAR IKKE STEKEOVN DIN TRE*UK!!!!!!!!! Det rant nesten over for både meg og pizzaen, og på toppen av det hele får jeg beskjed om å hente den nye pizzaen, til full pris, selv. Utrolig.... Det hjelper lite når de på restauranten rister på hodet når de ser gjørma i pizza-eska, når tlf-support er lite samarbeidsvillige. Og dette er samme gjengen som trakk nesten 10 000 av kontoen min ifjor for EN pizza så jeg ble stående på Gardermoen uten en krone på konto og ikke kom meg på jobb. KJenner dette snart er veldig nok.
Rakk såvidt Brækhus-kampen også, shame on you Dolly!!!

4 kommentarer

Glemte kriser 2012

24.09.2012 kl.16:01

Fint innlegg!

vi er fire engasjerte elever som prøver å sette mer fokus på glemte kriser i verden. Derfor har vi laget en blogg og håper du vil ta en titt! Vi trenger all den hjelpen vi kan få for færre dør når flere vet!
namnamnam ♥

Angelica

24.09.2012 kl.17:04

åjj, uheldig !

Såg lite godt ut :/

charlottesherligeliv

24.09.2012 kl.20:06

Fysj!!!! Det der holder IKKE mål.... send klage til hovedkontoret!! Det der skal man rett og slett ikke finne seg i. Har selv eid og drevet en dolly i 12 år (solgte for 5 år siden) - og blir frustrert når jeg leser slikt. I restaurantbransjen lever man at kundene er fornøyde, og det bør man ha i bakhodet når man lager hver eneste pizza !

SÅ KLAG I VEI - DET ER DIN FULLE RETT !!

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits