Paulina disker opp!

Jeg skal liksom være så fornuftig og flink til å smøre matpakke, men det er seriøst umulig når vi har deilige Persilleriet på jobb. Jeg synes brødmat er så utrolig trist og kjedelig, så når Persilleriet kom med kundekort som gir hvert 10. måltid gratis synes jeg det er en god nok unnskyldning til å kjøpe lunch eller middag der ;)
Idag lagde skjønne Paulina denne deilige lunchen til meg, masse herlige saker her, økologisk og vegetarisk, proppfulle av sunne slow karber, protein og antioksidanter. Det jeg klarer å gjenkjenne er iallfall diverse hummus, brie, bønnekopp, rødbeter, knas, grovt speltbrød, vinaigrette og salat. Masse smak og masse energi, hvem sa at vegan & vegetar må være trist mat?
Skikkelig fresht med så fancy food blant de ellers någet trauste kantinene på Gastro, Nevro, Lab, AHL og KvinneBarn... Er liksom osteloff og fredagspizza du kan slå deg løs i føler jeg :P Kubbene og lunchen på Bevegelssenteret gjør at det er dobbelt så kos med pause iallfall :) Not to shabby for Eva!

Én kommentar

Smutte

18.07.2012 kl.16:53

Heldiggris som kan kjøpe så god lunsj hver dag! =D

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits