Gapestokk for fastleger?

Auda, stakkars fastlegen min som jeg er så fornøyd med, får ikke særlig gode skussmål på den forholdsvis nye nettsiden www.legelisten.no jeg kom over idag.

De aller fleste har fått god tilbakemeldinger ser jeg, men så kjedelig med de som får pepper da, og egentlig synes jeg dette er litt merkelig er anonymt. Som anonym på internett kan man stelle istand mye leven for andre, uten å måtte stå til rette for det.
Kanskje ikke så dum ide med en ranking over fastlegene, det er tross alt mye elendig service å få rundtomkring, og det er dyrt å gå til fastlege så man bør få det man betaler for, og bli møtt på en real og god måte, men som anonym synes jeg det er helt feil at enkelte skal få sitte å spy ut eder og galle mens de gjemmer seg bak data-skjermen.

Og når det er sagt, hvorfor gidde å sitte å irritere seg over en elendig fastlege, når det både er gratis og enkelt å bytte, det forstår ikke jeg. Får man dårlig hjelp og service, så hadde ikke jeg giddet å bruke en kalori mer på den legen, og skiftet på dagen. Dette her virker som en slags virtuell gapestokk spør du meg.2 kommentarer

Kim - staticage

20.06.2012 kl.00:36

Fastleger må finne seg i å bli vurdert som alle andre, synes det er helt ok jeg :P

FatallyYours

20.06.2012 kl.00:48

Joda, enig i det som du kanskje ser jeg skriver, men synes det blir feil at det er anonymt.

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits