Me so handy!

Jeg mister stort sett alt som ikke er fysisk piercet fast i kroppen min, og telefonene mine får gjennomgå.
Typ gå å skrive sms kl 00.00 på en lørdagskveld eller jogge på asfalt med musikk på ørene, ikkje brra.
Til og begynne med brukte jeg forsikringen, men det ble etterhvert dårlig mottatt av Chess da jeg knuste den 3 ganger på ett halvt år og de truet med å si opp forsikringen, dessuten kostet egenandelen mer enn jeg følte det gamle rælet var verdt til slutt.
Og skal du reparere den privat er det endel hyener som kan flå deg for ett par dagers lønn for å skifte dekselet, så løsningen for meg var enkel, jeg lærte å skifte deksel, batteri og nødvendige saker selv.
Dekselene koster en liten hundrings, Ebay er din venn!

IGJEN klarte jeg å knuse den her om dagen, men det var igrunnen helt ok, jeg hadde lenge planer om å skifte fra svart til hvit iPhone, så skifte skulle den uansett. Vil du se hvor enkelt det er?

Først og fremst trenger du en kit, den har du for alltid, så det er veldig greit å investere i en som er bra.

Du starter med å skru ut de 2 skruene i bunnen, så du kan slide av bakdekselet

Slik at den ser sånn ut :)

Deretter skrur du av skruen som holder fast connectoren til batteriet.

Når du kjøper nytt glass på feks eBay får du som regel med en slik plastikkdings som du kan vippe av connectoren med.

Så er det bare å bruke den kraften du har i kroppen for å få røsket opp batteriet. Her kan ingen skade skje, så ikke vær redd for å ta i.Så skrur du av disse to skruene som skjuler connectoren til hovedkortet på telefonen.

Så bruker du plastikkdingsen din til å vippe av connectoren. Vær forsiktig når du vipper av denne, resten av kabelen er festen med lim, denne skal du forsiktig dra opp slik at du kan vippe den til siden.

Nå skal du skru av 5 skruer som er øverst på telefonen, altså, oppi der kameraene er. Deretter skal du ta av det svarte dekslet som skjuler fem forskjellige slike connector-kabler... ikke vær ustødig slik at du mister noen av disse skruene... spesielt den lengste i midten...for denne har en megaliten metaldings festet til seg som sørger for wifi-signal.

Helt til høyre ligger vibratoren, den som sørger for at du bråvåkner på mårran. Denne er festen med 2 skruer, en lang og en veldig kort. Ta ut denne forsiktig.Deretter vipper du av 5 kabler. De tre til høyre tar du fra overkanten, de to neste tar du fra underkanten. Yes.Kameraet skal ut.. ikke ta på linsa...vanskelig å få ren. Løsne kabelen fra underkanten og løft det ut.

Nederst til høyre sitter det en skrue du skal ut med fordi denne fester saken du snakker i og høytaleren.

Da skal det meste være gjort slik at du kan få tatt ut hovedkortet, hjernen til den magiske iPhonen. Husk å ta ut simkortholderen først! Deretter rikker du forsiktig saken ut.

Nå kommer den plastikkdingsen godt til nytte igjen, for nå skal du ta ut det knuste glasset. Trøkk den inn slik at du får kanten av plastikken innenfor glasset og rammen på iPhonen. Deretter stryker du den hele veien rundt slik at det løsner. Ikke vær redd for å ødelegge noe her, glasset er allerede knust, sant?Da er det er bare å sette på plass det nye fantastiske glasset og reversere hele opplegget jeg har beskrevet og du har en splitter ny telefon! :)

...ooooog...! oh joy, rosa bakdeksel! :D
5 kommentarer

Camilla

25.03.2012 kl.13:42

Du Eva du Eva;)

kamerasilje

25.03.2012 kl.17:10

Stilig ! :D

- Helena

25.03.2012 kl.17:14

Haha, ser man det . Ble stilig med rosa da :)

loneveronicaa

25.03.2012 kl.17:20

Wow, dritkult :D

June

25.03.2012 kl.23:21

Jah.. Jeg har sett på endel youtubevideoer som forklarer dette, og det ser sååååå lett ut.. Men jeg har enda ikke turt.. Men knuser jeg denne iphonen (også) må jeg vel til pers..

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits