Hit og dit og overalt

Søskenbarnet mitt og jeg planlegger å reise til våren, det diskuteres mellom øyhopping rundt Malaysia, klatre opp Kilimanjaro eller Inka-vandring i Machu Picchu.Har ikke all verdens tid på meg og alle 3 alternativene er suverene innenfor den tidsrammen.

Alt er jo like fett, enten slack Asia-reise med hvite strender og bli kjent med nye mennesker, eller blodslit og trening opp Kilimanjaro, for ikke å snakke om Inkavandring, høres jo kjempegøy ut, umulig å velge!Og hvilke vaksiner må vi ha egentlig? og hvor lenge før? Synes det er mye forvirrende informasjon ute å går, alt jeg har dekt fra før er trippel, dvs difteri, kikhoste og tetanus, men jeg lurer på om vi burde ta gulfeber og hepatitt?

Hvilken plass ville du valgt!?

4 kommentarer

Martine

01.01.2012 kl.21:34

øyhopping er noe for meg, heheheh;) men inka-vandring hørtes veldig kult ut det også!

Vegard

02.01.2012 kl.10:24

Av de tre har jeg bare erfaring fra øyene i Malaysia og d kan absolutt anbefales!!! Bare sjekk godt når det er regnsesong. Østsiden og vestsiden har ikke samtidig. PS velger du Malaysia bør du få med deg Singapore også. Magic. Kommer gjerne med tips...

Fatally Yours

03.01.2012 kl.11:07

SV: Vi vil GJERNE ha reisetips rundt Asia ja :)

Ser for oss å fly til Kuala Lumpur å siden rusle dit det passer oss, og har igrunnen ingen formening om noe, så alle råd og input mottas med glede :)

-Lone-

04.01.2012 kl.18:00

Fikk du ikke Hepatitt ila sykepleien da? (Vaksinen altså ;))

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits