Da skal man altså måles og veies...

Igår begynte det å se mørkt ut for min eksamen i Videreutdanning i Pedagogisk veiledning og konsultasjon, snørr og hodepine og verk i hvert ett fiber i kroppen  (straffer seg å kjøre med rompa bar på motorsykkel i slutten av oktober gitt)  men etter hjelp fra uventet hold idag er formen MYE bedre, og jeg begynner å føle at eksamen imorgen tidlig likevel skal kunne gå. It`s hope in a hangin`snore!
Kl 09 imorgen tidlig vil det hele vise seg, alle oppgavene, alle lesingen, håper jeg har fått med meg det viktigste!

Handlingskompetanse blabablablaaa, yrkesetiske retningslinjer for sykepleiere sasasaaaa, diskurs-etikk tralalaaaaa, inkongruent kommunikasjon og sånn går det, on and on.
Fatter egentlig ikke hva jeg driver med, da jeg tok bacheloren var utvilsomt veiledning det store hat-faget mitt, det var som om jeg satt å leste på ett annet språk, fryktelig kjedelig tema og ikke minst noen lange svevende utgreiinger som en eller annen som MÅ ha sittet på månen å rotet frem, så velger jeg dette i VIDEREUTDANNING!!? Nesten komisk. Nei, veldig komisk.

Well well, det får stå sin prøve, lite å gjøre mere nå (hvem er det jeg lurer, kommer jo til å sitte hele natten å lese)

Wish me luck peeps, jeg kan trenge det!Én kommentar

Johanne Kjærnes

25.10.2011 kl.21:59

Lykke til du!

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits