Mine aller siste timer i 20-årene!

Ja, what to say... Det er jo litt snedig å tenke på, og jeg har faktisk blitt spurt om hvordan det føles, og om jeg ikke får panikk. Heheh! Nja, nei..jo, jeg kan ikke si jeg føler så mye på det igrunn!  Alltid synes det har vært moro med bursdag jeg, og ekstra moro med runddag, og enda mer moro med bursdag på en lørdag!

Dessuten, med jobb på Ellipse-klinikken vil jeg ikke se-en-dag-over-25 ut i 10 år til, for å BLI gammel, det kan jeg godt, men trenger kanskje ikke SE gammel ut. Takket være Ellipseklinikken er thirties the new twenties, så akkurat den delen tar jeg iallfall med knusende ro.
:lykkelig:
Så nei, ingen 30-års krise, dvs ingen mer enn vanlig iallfall, livet mitt har vel stort sett vært en krise siden jeg var 12, men sånn er det vel å være dramaqueen, impulsiv og utadvendt, kan ikke legge det over på fødselsattesten.

Hva jeg ønsker meg sier du? Så hyggelig av deg å spørre! Jodasåneida så, jeg er jo som kjent ganske blyg og beskjeden, så en sydentur, rødvin, en knallrød KitchenAid og champagne, thats not to shabby for Eva!2 kommentarer

Helene (emin)

11.03.2011 kl.11:44

*stor suss og klem* <3

surfer

11.03.2011 kl.16:32

;)

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits