Jeg liker ikke å innrømme feil

...men denne gangen må jeg kanskje bite i det sure eplet, og spise i meg ordene om at GP er den beste meksikanske i byen. Dvs den eneste meksikanske i byen skal man tro bedrevitere og forståesegpåere.
Alt for lenge siden jeg hadde tatt turen på Frida merket jeg, ny meny siden sist, men akkurat like koselig og bra som sist. Merkelig at dette faktisk er den gamel høkkert-plassen Kjelleren

Hadde forventet kanskje litt hottere mat, kanskje de bruker chilien med tanke på sarte nordmenn, men det gjorde ikke så mye når servitøren var så hot (tog du`an!) Egentlig så liker jeg best de hvitløks-scampiene, men når man har så trivelig selskap kan man likegodt dele en meny for 2, yummy!

Eneste jeg har å utsette på denne kvelden var igrunn bare de innbilske og skrikende kvinnfolkene på bordet bak oss, som var hellig overbevist om at vi drev å tok bilder av de hver gang blitzen gikk. Og det er vel strengt tatt ikke Frida sin feil, bortsett fra at de hjadde gitt dem for mye rødvn kanskje.

Veeeelvel, det ble noen øl, mista sistebussen hjem, så det ble enda en øl, ja faktisk er jeg villig til å gå så langt som å gi Team Trafikk skylda for dagens hodepine.

Hjemmesiden til Frida finner du her og Facebooksiden her.

7 kommentarer

lise

04.03.2011 kl.13:01

Mmm.. Så yummi ut!! :)

Konkurranseoversikten

05.03.2011 kl.21:17

På konkurranseoversikten.com finner du linker til konkurranser som gir deg en sjanse til å vinne premier som reisegavekort, iPad, speilreflekskamera, reiser og gavekort på klær! Velkommen innom konkurranseoversikten for muligheten til å være en heldig vinner!

Malin

05.03.2011 kl.21:34

Fine bilder!
Ønsker deg en strålende lørdag videre =) !

monanymoen

05.03.2011 kl.23:33

ååååhh, fy dæven, det så godt ut!! nesten så æ ble sulten igjen her no!! ;) men det så ut som om du kosa dæ da! :D

Malin

06.03.2011 kl.00:27

Kaktus på bakklandet har masse god mat!:) kanskje ikke direkte mexikansk da..men de har mye godt.

zzzzilje

06.03.2011 kl.11:27

Høres ut som en artig kveld... ønsker deg en god søndag!

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits