Åååh herligheten!

Det er ikke sant, jeg er så rørt og glad! Jeg har ikke fått så veeeldig mange gaver i år, men de jeg har fått er så betydningsfulle!

En av de aller mest spesielle og fineste gavene var en plakat fra den ellers så ufine og radikale Arga Anka, en frigjort og frekk sko-gal and som til vanlig spyr utav seg ukvemsord og havner på kant med de fleste andre i dyreriket, MEN som nå viser seg fra en ellers ny og følsom side, nemlig som beskyttende og snill forelder til sitt lille egg i kuvøsen!

:rørt: Jeg fikk ikke bare en eller to klumper i halsen da jeg så plakaten, men sikkert tjue. jeg er prematurmamma og jeg ble så utrolig glad for at snille gode Karen Anna seriøst har satt seg ned, over sea, å seriøst tegna en preemie-egg-Anka til meg!!!!! :rørt: Du er bare verdens snilleste og beste jente!

Det er ingen hemmelighet at jeg er en megastor fan av Arga Anka, jeg rett og slett elsker Ankan, og om du trykker LIKER på Facebook-gruppen her, og tar en titt på hjemmesiden her, så kan du være så heldig å faktisk få nesten 15% rabatt på de unike megakule klærne fra karen Anna, og det er kun nå i desember at det for første gang er blitt kjørt rabatt på merket.

Se den suverene plakaten!!!


Og ikke nok med det!!!!!!
vet du hva jeg fikk rett etterpå i posten!!!! Årets feteste kalender! Sukk, jeg er så rørt og glad, jeg som trodde Arga var så hatefull og frekk, istedet er så god venn!!!Tusen tusen takk, du aner ikke så satt ut og rørt jeg ble!!!
Én kommentar

Linda Skipnes

25.12.2010 kl.11:10

Ser ut som dere hadde en super julaften!

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits