Nå har jeg blitt voksen

Ja, for endelig har jeg fått dørskilt på veggen min! Hold brillan!

Det er liksom blitt utsatt så mange år, fordi jeg har lett etter Det Perfekte Dørskiltet, men aldri funnet det. Så så jeg at naboen hadde ett dritlekkert ett, og fikk vite at det er bestilt på www.dorskilt.com, da måtte jeg jo bare bestille meg ett selv Super service med levering på døra å greier, suverent!

Angrer meg bare på at jeg ikke bestilte ett til postkassa også, den er lekkert pyntet med to teipbiter der jeg varsler jeg ikke vil ha reklame, haha!

Hvis du er superrask er det en god rabatt idag hvis du oppgir "Årets Julegave" som kode, se mer på Facebooksiden her. Legger ved visittkortet jeg, så kan du bestille deg ett lekkert dørskilt du å!


3 kommentarer

June

05.12.2010 kl.21:24

Det var jo bare kjempeflott!

surfer

05.12.2010 kl.22:08

Oj, kan man bestille å bli voksen på en sånn side er jeg all in;) Fint var det Eva, liker så godt de korte, flotte navna til barna jeg. Fin liten familie, og som alltid et lite sukk i meg som gir ekstra motivasjon til å fortsette fremover så jeg selv kan få en familie en dag -OG et dørskilt <3

Therese

05.12.2010 kl.22:37

Det var dørskiltet sitt det. <3 Synd jeg ganske nylig har fått gubben til å henge opp vårt "nye" ellers så kunne jeg ha bare "mistet" det liksom og bestilt et nytt

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits