Storåsfestivalen tjueti

Ahhhww.... where to start ... kosteskaft.gif
I helga gikk årets Storås av stabelen, Norges beste og fineste festival. Tro meg, jeg har vært på ett utall festivaler de siste 12 årene, Storås tar hele kaka. 

Eneste som var litt synd var at det bare var i to dager, neste år vil jeg ha lengre festival!! Minst 4 dager! post-1879-1176843692.gif

De suverene musikkopplevelsene var Lillasyster (var dette avslutningskonsert 5 eller noe? syns jeg har vært på mange takk-for-meg-konserter med de nå) som var MAGISK som alltid!!
Tett oppfulgt av The Pink Robots og Gåte var fredagen uforglemmelig.

Jeg er egentlig drittlei av alt vær-gnålet, vær på førstesiden på avisene hver dag, vær på radioen, vær-vær-vær. Bahh.... men ja, været på Storås var skikkelig pussig, var bare det jeg skulle si. Solte meg den ene timen, trodde jeg skulle bli tatt av lynet timen etter.
Det skiftet hele tiden, mye mer enn vanlig... men hva gjør vel det, hele greiene var bare så stort og kult og deilig og fantastisk at været...ja- drit i været.

En ting som var litt bommert var å kjøre Los Horribles og Pony The Pirate samtidig. og så langt unna hverandre som det bare gikk. Det var dårlig timing, men jeg fikk med meg litt av alt. Lørdagens høydare var Veronica Maggio og DDE. mhm, du leste riktig, DDE. Og Sugar Louise, what a surprise!!

Utpå lørdagen kom omsider Jan Tore, Frode, Silje, Erik og Thomas også, flotte greier. De ble holdt igjen av en eller annen byfestival på fredagen, brukbar eller noe. Kjempesmart å legge det til samme helg som Storås, syns du ikke? Ikke.

Jeg var så kjempeheldig å få med meg speilrefleks-kameraet mitt inn, så det ble endel bilder. Alle som er tatt bilder av er spurt om det er greit, men vil du ha slettet noe her, så bare si ifra :)

Det eneste som var skikkelig kjipt med helga, var da vi fant ei skikkelig sjuk jente liggende på bakken i campen, som ikke pustet og hadde svak og manglende puls. Hun hadde en skikkelig full venninne der, som påsto til meg at hun hadde ringt 113, noen hun slett ikke hadde gjort.
40 minutter senere dukket Meldal Røde Kors opp istedet. Hun lå så lenge med respirasjonsstans at jeg aner virkelig ikke hvordan det gikk med henne. Hun hadde kramper og slimet og blødde sånn at det var kjempevanskelig med innblåsninger, huff, tenker mye på hun jenta altså. Noen som vet noe?

Jeg skulle jo egentlig blogge der oppe, men først fant jeg ikke nett, så funka det ikke da jeg omsider fant nett-tingen min... så ble det pes med dataen, så ga jeg bare ball. Utrolig hvor mye jeg mistet, ødela eller hadde glemt igjen hjemme til denne helga. Og det jeg trodde jeg hadde mista, Storåspængan mine, jo DE hadde jeg.
Heldigvis har jeg nå en fin bunke med de her hjemme, supert... dancing1.gif
Bursdagskurven

Forteltet måtte faktisk spikres på...

Fornuftig og kjekk ung mann!! Store sjanser til å spe på lommepengene denne helga :)Grrrroaarrrr! LILLASYSTER, ta me mæ hjem!!Jens tok med seg kameraet på scenen, ble ett fint bilde det :)
Så ble det søndag.... Jeg blåste 0,96 % så det ble ikke jeg som kjørte...
JT fant det for godt å la hele teltet stå, så om noen har lyst på ett fett 10-mannstelt, så løp&stjel.

Åhh, sees neste år!!


5 kommentarer

Lise Lotte

02.08.2010 kl.21:05

Hørtes bra ut! Får prøve å få dratt meg til en festival neste sommer tror jeg.

Og bra bilder forresten :)

Ellen Victoria Jenssen ♥

02.08.2010 kl.21:12

Så gøy! Utrolig bra bilder :)

icedexta

02.08.2010 kl.21:12

var der selv, for fjerde gang! storkoste meg:) og ja, det var alt for mye værsutring:p kjempefine bilder! kanskje vi passerer hverandre neste år:)

Erik

02.08.2010 kl.23:45

Flott at du trivdes her på Storås, og velkommen tilbake neste år! :-)

Ang. hun jenta så kan det kanskje være henne det er snakk om her: http://www.avisa-st.no/nyheter/politi/article1258421.ece - så ut til å gå bra, tross alt!

Veldig synd at noen drikker seg SÅ overstadig, til tross for at det er både frivillige vakter, vaktselskap, natteravner og Røde Kors der. Men supert at dere fikk tatt dere av henne, for selv med alle de jeg nevnte til stede så klarer de ikke å få med seg absolutt alt som skjer, og da må deltagerne vise ansvar overfor hverandre, slik dere gjorde! :-)

Endre

03.08.2010 kl.10:18

Så jo knall ut!
Var der ifjor, men droppet det iår. Noe jeg angrer en del på!

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits