Endelig snart Storåsfestivalen igjen!

Nå er det bare 10 dager til vi pakker campingvogna og fyker til Storås igjen, hurrrayyy! :lykkelig:
Festivalen for deg som er 3 år, 90 år, eller skal på bryllupsreise, deg som er 30 år eller bare full, eller på vannvogna, skal høre musikk, utdrikningslag, bli gravid. er høy på deg selv eller bare skal nyte det deilige livet barbeint i gjørma, eller deg som er så full at du blir påspandert en elg-kebab av en snill gammel bestemor... eller bare vil på en helt spesiell festival!!! Da skal du kjøpe deg en billett her så får du TimeOfYourLife!

Gleder meg så innmari, dette er 4. året vi drar tror jeg, og det beste i år er at det er så mange gode venninner som også skal dra ♥ Jeg måtte jo kuppe noen billigpass på Torget under Martnan her forrige mnd, så flest mulig kan bli med

Festivalen betyr ekstra mye for oss, den bor virkelig i vårt hjerte! Jeg har som mange vet hatt mange problemer med å bli gravid og få barn, så at vi ble gravide med Ellen på Storås var ganske utrolig.
 I og med at jeg må bruke ganske kraftige hormon-sprøyter og tabletter for å i det hele tatt bli gravid, så vet vi alltid på dagen når jeg blir det, så dette var veldig gøy.
Topp bonus at Festivalsjefen Sveinung Sundli går ut i media og gir livstids-pass til Storåsbabyer og foreldre ♥

Hva ble vel mer naturlig for oss enn å svi av bryllupsgavepengene våre på ei campingvogn (denne kjeksa har blitt for gammel til å sove i telt)  og dra dit på bryllupsreise med en kasse champagne på lasset? Love it! Det var ett kjempeår, masse magiske konserter!

Året etter fikk vi igjen full klaff, og lille rusket Edda ble bekreftet 2 uker etter festivalen. Det må være en magisk skog tror jeg, for hun var det aller aller siste forsøket vi orket, og hadde råd til for den saks skyld, etter halvannet år med prøving og feiling og 7 spontanaborter, hva er oddsen??? Fantastisk!!

Nå er det snaaart festival igjen, og kl 15 på torsdagen når dørene åpnes står iallfall jeg der med campingvogna der, GJØR DU?? vær der, eller vær en firkant!!

Én kommentar

Urd

19.07.2010 kl.21:16

Såpass ja, d visst æ ikke. Spørs om d e dit man bør dra hvis man har lyst på baby da, hehe! ;)

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits