Glamour-premieren på Sex & Singelliv 2

Ahhhw, det var så gøy!! Ingvil og jeg begynte kvelden med en martini hjemme hos henne, så dro vi på Brittannia der vi fikk servert champagne og omvisning på deres nye SPA. Og, jeg må bare si, av alle spa jeg har vært på i verden er dte det flotteste og beste spaet jeg har sett!
Helt utrolig, jeg tror ikke folk i Trheim vet hvor fantastisk det er der. Anbefaler deg virkelig å ta turen dit om du skal på spa i Trheim. Brittannia spanderte kveldens første goodie-bag, me like a lot!møtte foresten på kjentfolk, Camilla med venninner. Se så fine de var da! Deres blogg finner du her, vel verdt en titt


Vi kom foresten på Tvadressa, se herVelvel, vi dro videre til NOVA kino der vi fikk servert enda mer champagne, rosa cupcakes og fikk endelig komme inn i kinosalen, som var pyntet med hundrevis av knallrosa helium-ballonger, popcorn og mer drikke sto på alle seter, og enda en goodiebag :) Love it! Det var moteshow med kjempefine klær, og ENDELIG begynte filmen!
Jeg syns definitivt at denne filmen var like bra som den forrige, men så er jeg SATC-fan på min hals da, har sett absolutt alle episodene av serien. Fantastisk!

Etterpå dro vi til Barmuda som spanderte enda mer champagne. Når jeg tenker over det er det jammen ikke rart jeg har en dundrende hodepine idag.

Kom nettopp på noe festlig, øredobbene her koster faktisk mer enn kjolen og skoene her gjorde tilsammen! Heheh!
Kjolen kuppa jeg på Gina Tricot for 20 kr, begge parene med sko kostet 45 kr på Gojane.com, mens øredobbene kostet 99 kr på Gina Tricot.5 kommentarer

Hedda

04.06.2010 kl.14:31

koselig! :)

AMALIE

04.06.2010 kl.14:32

så kjempekjekt ut, heldige deg :)

Line

04.06.2010 kl.17:01

Ah, godt å høre noen som liker den! Jeg gleder meg til å se den, forhåpentligvis på søndag. God helg!

Christin

05.06.2010 kl.12:56

Så kjekt ut. Stilig serie!

monany

05.06.2010 kl.20:33

sv. haha, så søøt du e:) håpe det e meldt en knall sommer i Oslo å da, ettersom æ ska vær her å sos i 2-3 mnd n o;) men anyway... det du skriv e så rett!!!:)

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits