hjemmelagd :)))

Hmm, jeg lager av og til hjemmelagd brd, veldig godt akkurat nr det er helt ferskt, men syns bestandig brdet blir s raskt knusktrt og kjipt . Jeg liker ikke engang brd, s for meg blir dette helt skrekkelig.

Har du noen tips til bra brdoppskrift?

i disse brdene er det masse sunne oljer, frukt og ntter og div bra greier, men like fullt blir brdet uspiselig dagen etter. Blaah :(


6 kommentarer

hannaandrea

19.04.2010 kl.16:22

Jeg liker bloggen din :-) Hva syntes du om venner som svikter hverandre? :-)

cherry

19.04.2010 kl.16:27

nam, hjemmelaget brd er gtt.))

Ranveig

19.04.2010 kl.18:14

S godt ut dette :)

Meg

19.04.2010 kl.20:22

Det er olje som gjr brdet trt faktisk..Man trenger ikke fett i hjemmebakt brd:)

19.04.2010 kl.21:17

Hei, Jeg kjpte meg brdbakemaskin, med den fulgte det masse gooode, SUNNE oppskrifter, og det er jo s deilig vkne opp til rykende ferskt brd hver morgen!!! LOVE IT!!!

Trine

20.04.2010 kl.20:51

Ja, n skal du hre, her er oppskrift p to stk grove brd:

8dl skummet kulturmelk

50g gjr / 1 pk trrgjr

3 ss margarin

2 ts salt

230 g (ca 2,5 dl) siktet rugmel

330g (ca 5 dl) sammalt grovt hvetemel

600g (ca 1l) hvetemel

Ls opp gjren i lunken vske. (Ved bruk av trrgjr blandes denne direkte i melet. Tilsett da noe varmere vske)

Bland ingrediensene og elt deigen kraftig til den blir smidig og glatt. (husholdningsmaskin 3-5 min)

Dekk deigen med plast og la den heve i ca. 40 min p et lunt sted.

Rull deigen til en plse som deles i to og formes til brd.

Dekk over emnene med plast og la dem etterheve i 40-45 min p et lunt sted.

Stek brdene i ca 40-45 min ved 220 ' c nederst i ovnen.

Da fr du to stk gode brd som smaker som bestemors:)

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen N

Image and video hosting by TinyPic
hits