Edda`s 8.uke på Nyfødt Intensiv

Dag 49: Det er fantastisk å være på familierom, det er noe helt annet enn å sitte på hovedstua. Amazing! Håper bare vi blir kvitt cpap på natten også, så vi kan dra hjem nå. Jada, mye vil ha mer og fanden vil ha fler! Vekta er 2450 gram.

Dag 50: Ja, det er vel ingen verdens ting å feire, 50 dager med kjedsomhet og triste dager her. Litt av en spebarnstid gitt... Jaja. Vi storkoser oss på familierom iallfall, og cpap`en har blitt redusert til kl 00-06. Væææær så snill å la det går bra

Dag 51: Vekta stoppet på 2460 gram, er den 2,5 kg imorgen tro? Merkelig følelse å få gå å lage mat selv til henne, til meg, gi henne mat når hun er sulten og så mye hun vil ha, ikke følge strikte protokoller som hun ofte ligger igjen sulten etter. Føler meg skikkelig mamma, rett og slett

Dag 52: Edda er 2500 gram!!!
Det er så flott, hun er jo blitt råsvær! Pussig for oss når noen kommer å utbryter at hun er SÅÅÅÅ liten, heheh, think not! Edda er mer enn dobbel så stor som hun var hun!

Dag 53 2510 gram, litt ned, men hun spiser når hun vil og så mye hun vil, så det har ikke så mye å si. Viktgiste er at hun er over 2,5 kg, så får hun styre det selv (til en viss grense selvsagt) Lite SAT-fall nå for tiden, og trengeringen stimuli, virker som det går fint med henne for tiden!

Dag 54 Sjokk!!! Vi få reise hjem på permisjon! Være hjemme hele dagen!!! Bahhh, pakke og dra med en gang! (2540 gram)

Dag 55: Endelig har den store STORE dagen her.... det store kapittelet er avsluttet, nå skal vi få komme hjem å begynne livet vårt på ordentlig. Endelig er vi ferdige her. Merkelig at den store dagen er her, er litt rart og 99,99% deilig! er bittebittelitt skummelt også.

6 kommentarer

Hanne Elisabeth

22.03.2010 kl.10:48

Godt at hun vokser seg stor og sterk :) Så nydelig hun er :) Rart å tenke på at hun var omtrent på størrelse som den lille i magen min da hun ble født.. (jeg er snart 31 uker)

Marit

22.03.2010 kl.12:03

Så bra at det endelig går merkbart framover! Hurra for familierom og ordne mat selv :) Dere har virkelig hatt en tøff start, håper dere får komme hjem og leve som normalt snart! Klemmer
Det går sakte men sikkert fremover for dere ser jeg :-) Deilig at dere kom dere inn på et familierom da, er det lenge til dere får reise hjem tror du?

englemammaogalenemor

22.03.2010 kl.14:57

Så bra hun kommer seg :) du gleder deg vel til å komme deg hjemme med henne nå ?

Ufrivillig

23.03.2010 kl.18:07

Så nydelig hun er :)

Renate i øst :)

24.03.2010 kl.23:50

Utroooooolig vakker!! :) Akkurat som mamman sin! Tenker på dere ofte og syns du er en superflink blogger! Stor klem <3

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits