Edda`s 7. uke på Nyfødt Intensiv

Dag 42: Edda er 6 uker idag. Så da går vi inn i den 7.uken her. helt sjukt så fort tida går... Hadde aldri trodd jeg skulle være her så lenge. Menmen, ny uke, får bare prøve å holde motet jeg totalt mistet forrige uke oppe. Håper noen finner ut av problemene denne uken.
Ligger fortsatt på ventrikkeldrypp, og ligger på cpap på kveld og natt, og det virker veldig stabilt og greit. Hva som gjør henne så ustabil det vet vi ikke.. får bare prøve å se hva som fungerer for henne igrunnen. Veier 2156 gram, stooor jente,hva?

Dag 43: Lite nytt under sola her, rolig søndag. Det blir ikke gjort noen endringer idag, siden alt er så stabilt nå. Kan jo ikke ligge på pustestøtte og ventrikkeldrypp for alltid, men for nå så får hun bare slappe av på det. jeg sliter litt med å holde humøret oppe her, syns siste uken har vært veldig tung og trist. Noe er galt, og ingen vet hva!! Sukk
Sitter nå her å støver ned å denne kroken, og ser på andre foreldre flytte inn, og ut etter par dager eller uker, mens jeg sitter her enda. Blæh. Er veldig misunnelig merker jeg.
Hun veier 2220 gram, endelig litt opp igjen, etter å redusert maten hennes en god del siste uken. Hun skulle sultes litt for å prøve å se om hun ble mer våken og intr i flasken, men det er det jo ingen vits i når hun ligger på drypp, så hun fikk tilbake maten sin.

Dag 44: Edda har ett kjempefint døgn nå uten en eneste bradykardi, så da vil de jo begynne å fjerne noe av det hun får av hjelp. Begynner med ventrikkeldryppet nå da, så får vi se. Det skal gis 50% normale måltid  nå. Huff, jeg er så nervøs med en gang det blir snakk om å fjerne noe, stakkars liten. Syns det har vært så mange runder med 1 skritt frem og 10 tilbake :sparke: Hun veide 2250 idag, heldigvis får hun nok mat igjen så hun går opp i vekt igjen.

Dag 45: Det går bedre og bedre for hver dag, hun får nå lov å spise all maten sin selv igjen. Vekta er 2300 gram.

Dag 46. 2320 gram, tålmodigheten begynner igjen å tære.

Dag 47. 2370 gram, det snakkes om familiefløy, men det vil jeg se før jeg tror det.

Dag 48: Tro det eller ei, nå har vi fått familierom! Ja, delvis iallfall. Det er nesten så jeg ikke tør å tro på det! Så nå får jeg hente henne ut av rommet kl 08.00, og må kjøre henne inn igjn kl 22.00. Magisk!  Vekta er 2414 gram idag,.

5 kommentarer

Kristina Bergsvik

14.03.2010 kl.13:27

Hei! fint innlegg :-) Vil du ta en titt på vårt siste innlegg? Ville vært hyggelig! :-)

Åse

14.03.2010 kl.13:59

Stakkars lille. Hva som feiler henne? Huff,det kan ikke være enkelt for deg dette. Er det din første? Håper hun blir frisk og rask så du kan ta henne med deg hjem og nyte babytiden.

Klem

Nina

14.03.2010 kl.14:15

God klem til dere Eva, tenker på dere.

MEREVIL

14.03.2010 kl.16:41

Så grusom det må være å ikke vite hva som er galt:( tar hun ikke til seg næring via flaske, blant annet? Føler med deg...

Traumavalentus

14.03.2010 kl.18:47

:) håper det går bra og at hun får komme hjem:) hold motet oppe:)

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits