Det går jo aldri over!

Føles som jeg har vært forkjølt i en evighet, det gir jo seg aldri...
Det værste var jo selvsgat at jeg smittet Edda, slik at hun fikk så problemer med å puste, og hun er full av snørr stakkar.

Heldigvis er andre her i huset i god form, men jeg er rimelig lei av å være helt sylta og potte tett, og det virker som alt svineriet har satt seg i venstre side av hodet, der gjør bihulene så vondt at samtlige tenner verker, huden i ansiktet er følelsesløs, øret smalt for for flere dager siden og det lar seg ikke åpne med spray heller. Tenger jeg å si at jeg har dundrende hodepine?

Menneh, tror du jeg er så dum at jeg går til legen? NIKS! Aldri i verden! Har du gått til legen med bihulebetennelse noen gang?
Det har jeg nemlig,  før plagdes jeg mye med infeksjoner i bihulene, veldig vondt i seg selv, men prøv å gå til legen du!

Jeg fikk en gang en lang stang med noe som så ut som en blanding av piperenser i stål og Q-tip tredd langt langt LANGT inn i hodet og det var noe av det værste jeg i mitt liv har gjort. Hele greiene må opp i pannen for å få ut bakterier, helt sykt å tenke på. Så nei, legen går man ikke til med bihulebetennelse,

Tar faktisk heller en rotfylling før jeg gjør det igjen gitt.

9 kommentarer

<3 Eva helene

02.03.2010 kl.08:14

fortkølelese er ille

Amalie

02.03.2010 kl.08:35

uff da, god bedring

LittleH!

02.03.2010 kl.08:35

Å herregud gjorde han det? Min lege bare dunka på kinnet mitt og sa det kom til å gå over om jeg trykte trynet under en klut over varmt vann...vel følte ikke egentlig at det hjalp så mye! Så holder meg vekke fra doktoren når jeg har det jeg også!

vibekehansen

02.03.2010 kl.08:43

huff da, håper du blir bedre snart, klem
Jeg har også vært forkjøla og hangla i snart 3 uker, noe jeg aldri har opplevd før...;) Skikkelig slitsomt!:(

Jeg vet alt om bihulebetennelser for søstra mi er operert for det 4 ganger....og jeg har vært med hver gang...huff, trasige greier:(

God bedring til deg!:)

Lena Marie

02.03.2010 kl.09:06

Uff, god bedring! :-)

MEREVIL

02.03.2010 kl.10:50

fikk tabletter mot bihulebetennelse, jeg:p enkelt og greit!

♥ Ingrid

02.03.2010 kl.20:16

Legen min trykte litt på utsida for å finne ut hvor jeg hadde mest vondt, også fikk jeg tabletter for å kurere bihulebetennelsen. :)

Camillah Daniela

02.03.2010 kl.23:28

god bedring :))

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits