Edda`s 5. uke på Nyfødt Intensiv

Dag 29: Ja, ukene går.. 5. uken her nå, HVOR BLE TIDEN AV!! helt utrolig.. og ganske vemodig at jeg og Edda mister den fine tiden vi skulle hatt hjemme de første ukene, den forsvinner her på sykehuset med cpap og null privatliv. trist... Hun veier idag 1880 gram.

Dag 30: 1910 gram , straks 2 kg!! spennende! Ny plan for cpap`n er å begynne å trappe ned så smått igjen, litt pauser... Hun har helt sluttet 2 ganger før, så kjenner jeg er litt skeptisk, for hun ble ganske sliten da hun sluttet på cpapen og var veldig snørrete og forkjølt. Håper det ikke skjer igjen. Jeg er ganske motløs for tiden, føler ikke at det går fremover, og at vi ALDRI kommer oss ut herifra. Skit...

Dag 31: Edda legger på seg så mye at legen vil begynne å trekke henne i mat. Hun veier 1962 gram og det er litt for kraftig vektøkning. Hun får lengre cpappauser.

Dag 32: Idag er det meningen at Edda skal begynne med cpap bare om natten. Kjempefint om det fungerer fint, men jeg syns det er veldig lenge å være uten, sånn plutselig. Hun har nå sluttet med bankmelk, og bruker bare NAN. Det virker ikke på henne om det har så mye å si hva hun spiser igrunn, ikke merket noen forskjell. Hun er gått ned til 1962, slik som legen håpte på igår.

Dag 33:: Stakkars Rusket blir visst sulteforet, og er nå gått ned til 1950 gram. Visitten er ikke gått enda, men håper da virkelig hun kan få litt mer mat snart. Hun ligger mye uten cpap, håper hun tåler det... jeg er altså kjempeskeptisk for at det kanskje går for fort frem igjen.

Dag 34: Mer mat gjorde susen, og idag rundet Edda endelig 2 kg! 2002 gram for å være nøyaktig, og det feiret vi med flagg og stor stas. forkjølelsen er nesten vekke, så da ble cpap seponert igjen. Pleeeeease la det gå bra :ber:

Dag 35 5 Uker siden Edda ble født, hvor ble tiden av... helt merkelig! Cpap`en er kjørt ut av rommet, jeg håper bare inderlig det ikke er for tidlig, men legen mener den er mer til hinder enn til hjelp, og at problemet hennes er snørrete nese og ikke lungesykdom. La oss håpe! 2022 gram, tjohei som det går!

3 kommentarer

Trine

01.03.2010 kl.11:58

Huff, føle me dokker, sykehusliv e da ikke nå liv i lengden. Du har itj lyst å skriv et innlegg om koss en dag e der hos dokker? E du på sykehuset hele tia, koss går d me de heim?

Anneerkul

01.03.2010 kl.12:59

Så søt og liten baby du har! :)

Ranveig

04.03.2010 kl.10:46

Huff, skjønner du er bekymret etter det som skjedde sist. Det må være frustrerende å gå to skritt frem og rase fire tilbake, men man får håpe de har lært av den forrige gangen. Og forhåpentligvis har Edda også blitt litt sterkere siden sist gang!

Masse lykke til videre, sender deg masse varme tanker, Eva.

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits