Mommas Belly fra Såpebobla!

Moro å se at jeg ligger på 2.plass i Norge over gravidblogger! Tusen takk for tilliten!

Da vil jeg benytte meg av sjansen til å tipse alle gravide lesere om Blissful Bath - Mommas Belly fra Såpebobla. Jeg er i utgangspunktet meget skeptisk til anti-strekkemerke-produkter da jeg igrunn har trodd de bare var tøv, men 1 produkt jeg har prøvd som har vært utrolig bra for huden er dette.

Jeg var så heldig å bli sponset med en Mommas Belly fra Såpeboblada jeg var gravid, og brukte den med jevne mellomrom gjennom svangerskapet, og endte opp uten ett strekkmerke. Den lukter godt, gir fantastisk fuktighet, og er kjempegod å smøre inn, og ikke minst er det koselig å kose med magen på denne måten. Jeg er også i utgangspunktet skeptisk til å kline inn kroppen med dårlige produkter når jeg er gravid, men ingrediens-listen her er kort og bra; oliven olje, cocoa butter, shea butter og lavender essensiell olje. Jo færre jo bedre!

Ett pluss er også at den er rimelig, og at den er utrolig drøy i bruk. Du rekker nok sikkert ikke å bruke den opp før du ikke har mage mer, men da kan du jo enten bruke den som ren fuktighetskrem etterpå, eller gjør som jeg, gi den til en god venninne.
Såpebobla.no er en av mine store nettbutikk-favoritter og jeg benytter gjerne alle muligheter for å skryte av den, de har en fresh og fin nettbutikk, masse gode varer og det er enkelt å bestille derfra, stort pluss. De som jobber med butikken  er utrolig servicevennlige og det er i det hele tatt en positiv opplevelse å shoppe der. Kremen finner du her, og de har også masse annet i samme serien.

Du kan med fordel melde deg på nyhetsbrevet deres så får du med jevne mellomrom en og annen rabattkupong på mailen din å. Love it!

Her er hva forhandleren skriver om produktet:
Blissful Bath - Mommas Belly
Din nye gravidmage vil drikke opp denne fuktighetsgivende kremen av 100% naturlig smør og botaniske oljer. Din kløende og tørre mage vil få intens og deilig behandling.
De delicate essensielle oljene vil sannsynligvis ikke gjøre morgenkvalmen din verre heller ? men det er helt individuelt! Så masser dette på magen din ? og gi barnet ditt en liten deilig utenpåmagenmassage samtidig!
Bruksanvisning: Smør på og masser to ganger per dag for den ultimate myke følelsen! Det fortjener du!
KOMMER MED SMART OPPBEVARINGSBOKS!
Ingredienser: olive oil, cocoa butter, shea butter, lavender essential oil

Én kommentar

Guri

16.07.2010 kl.18:34

tro kan flytte fjell! Nå er det nå en gang slik at strekkmerker er hormonelt betinget, så da hjelper det lite med krem. Dette er bare en ting vi gravide får akseptere

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits