Edda`s 3. uke på Nyfødt Intensiv

Dag 15: Edda har blitt 1380 gram idag, kanskje er hun tippet 1400 til imorgen? Ett steg nærmere Oh Store Kenguru-fløy! Vi er ganske så lei av å ligge på utstilling her på overvåkningsrom, så bare vi er HELT kvitt cpap`en (er litt på å av nå) så er vi ut herfra før noen rekker å si kake. Ahhw, håper det blir snart! :highfive:
Høres vel ut som de er veldig slemme med oss her, men det er de altså ikke. Jeg vil bare hjem og ut å vekk, normalt liv med familien hjemme.

Dag 16: Edda har fått selskap på rommet igjen etter på bodd er alene noen dager, men det virker ikke som hun bryr seg så hardt om at det er ganske urolig der inne, hun sover stort sett bare, og blir tjukk ♥♥♥ Hun veier 1450 gram idag, snaart halvannet kg :heia:

Dag 17: Lite nytt å melde fra denne fronten, hun har det fortsatt like bra, spiser og spiser og spiser. Måltidene kan ikke gå fort nok, når hun er sulten skulle det helst vært servert isted, og sulten er hun OFTE! Hun er 1454 gram, dette går mot halvannet kg til helgen ♥

Dag 18 På onsdager måles Edda i lengde, vekt og hodeomkrets, og hun har vokst endel :) 29 cm rundt hodet, er blitt 42 cm lang og og 1485 gram.

Dag 19: Edda spiser ganske mye fortiden, og har siste uken hatt individuelle måltid, hun skal ikke lengre mates automatisk hver 2. eller 3. time, men få våkne selv å spise på flaske. Det går kjempebra, og hun tok nesten alle måltid på flaske idag, det ene på 35 ml. veldig bra! Hun har tippet halvannen kg, oig veier 1516 gram.

Dag 20: Fredag og snart helg...helg har fått ett skikkelig negativt preg for min del her på Nyfødt, for det betyr å sitte alene hele helgen. I og med at vi aldri har barnevakt har Tom ingen mulighet til å være her i helgene, så da må jeg sitte alene fra fredag til mandag. Utrolig sårt og kjedelig Er jo ikke helt sånn barseltid skal være, sitte alene å aldri ha besøk, aldri kan gå ut, aldri gjøre NOE.... haffhhh Synes det er kjempetrist.
Men Edda har det bra... det er det viktigste. Hun har gått opp til 1545 gram idag, kanskje hun har bestemt seg for å bli 1600 i helgen?

Dag 21: Edda er 3 uker idag!! :heia: Stoor jente ja, og fortsatt 1545 gram, samme som igår går litt i hytt og pine med vekten, men sett under ett så er vektoppgangen kjempefin og stabil.Små differanser mellom grammene å, så det skal ikke mer til enn 1 cm av ledningen på vekten, så blir det feil.bloglovin

6 kommentarer

andreeeee

14.02.2010 kl.15:50

Hei :)

Jeg ville bare ønske deg en fin og koselig valentines day.

Håper jeg får en kommenter tilbake <3

Renate

14.02.2010 kl.16:03

Vakre jenta di!!! <3 Hold ut, snart er dere hjemme <3 Ha en fin morsdag, valentines dag og fastelaven, tre ting på en gang, nesten en kindereggdag ;) stor klem
nåhh lille vennen...så skjønn ho er :-) Blir deilig å komme seg hjem ja..det skjønner jeg godt!! Vi holdt ut 1 natt på sykehuset før vi MÅTTE hjem...men de var ikke så snille med oss da...:-P

zzzzilje

17.02.2010 kl.21:06

Gratulerer så mye!

Ranveig

19.02.2010 kl.17:56

Skjønner det er slitsomt, Eva. Men det er som du sier; det viktigste er at Edda har det bra! Skjønner at du savner de andre to barna dine, og Tom. Hold ut!!! Tenker masse på dere!

Carina Kvam Marc

20.02.2010 kl.15:23

Hei Eva og Edda ;D så utrolig goodt å lese om at litjmor legger på seg ,å at det går bra ;D, De er noen små mirakler de minste som kjemper seg fram her i livet. Stor klem fra mæ

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits