Must-have`s til håret! Mine favoritter på strawberrynet :)

Idag fikk jeg fiiiin pakke i posten!

Jeg pleier å kjøpe hårpleie på nett, jeg har over en halv meter hår som er tjukt som en ponny-hale, så jeg tuller ikke med hårproduktene mine.
Siden jeg har så mye hår, og siden hårprodukter er svinedyre i Norge, shopper jeg strawberrynet til store rabatter. Har du enda ikke oppdaget siden, jeg anbefaler deg det! Du kan shoppe på salg-siden, spesifikt på merker eller bare surfe på makeup, hudpleie, hårpleie, parfyme, osv.

Ellen-The-Destroyer tok med seg alt jeg hadde av shampoo i badekaret for ett par uker siden, så jeg måtte bestille nytt litt før jeg trodde. (siden det er så billig der bestiller jeg sjeldent shampoo/balsam/kur ol, kanskje for en tusenlapp 1 gang i året)
denne gangen shoppa jeg disse godsakene, mmmm ♥Redken Extreme Shampoo - styrker, reparerer og gir beskyttelse til kjemisk behandlet hår.
Styrke for skadet og svekket hår.Redkens eksklusive Interbond Conditioning System transporterer et unikt 3D Repair Complex inn i hårstrukturen for å styrke håret og forhindre videre skade. Håret føles sunnere, blir mer medgjørlig og glansfullt

Redken All Soft Conditioner - Forvandler tørt, sprøtt og grovt hår til et mykt og glansfullt hår rikt på fuktighet. Balsamen inneholder en unik kombinasjon av ingredienser: gullkamellia gir glans og skinn, avokadoolje tilfører fuktighet, olivenolje gir næring og silkeaminosyrer gjenoppretter proteinbalansen.
Disse unike ingrediensene vil gi tørt og sprøtt hår en ny struktur og styrke, slik at det etterlates vakkert og mykt med en strålende glans.

Redken All Soft Heavy Cream - Dyptpleiende kur som gir intens fuktighet, gir maksimal pleie, fleksibilitet og glans til håret.. All Soft inneholder avocadoolje, proteiner og aminosyrer for å justere hårets fuktighetsbalanse.

BioSilk Silk Therapy  - En vektløs leave-in-behandling som reparerer, glatter og mykgjør alle hårtyper. Denne er magisk, bruk den på huden, håret, neglene, ja hvor du vil!

Tigi Bed Head Superstar  Shampoo -  Bli en ekte superstjerne med denne sjampoen for tykt og fyldig hår! Tigi Bed Head Superstar sjampo passer alle hårtyper og tar håret ditt til nye høyder! Fullstappet med proteiner og sunne næringsoljer vil sjampoen styrke håret og gi det en intens glans. Håret ditt ser slående vakkert ut, og får en vakker fylde og glans.Superstar sjampo passer for alle hårtyper og dens lette og milde konsistens vil etterlate håret ditt med en deilig duft av jordbær  nesten sånn deilig hubba-bubba - nam!

Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor Treatment  - er fantastisk for skadet hår. Håret ditt blir enkelt å style, glansfullt, sterkt og sunt. K-PAK Reconstructor har det høyeste innholdet av Quadramine-komplekset av alle produktene i Joico-familien. Du vil merke en umiddelbar effekt på håret ditt ? det blir sterkere og fyldigere med et sunt og friskt utseende. Dette må være verdens beste kur spør du meg, og lukter fantastisk!!

Én kommentar

zzzzilje

17.02.2010 kl.21:09

Her skal jeg kikke litt. TAKK!

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits