Edda`s 2. uke på Nyfødt Intensiv

Dag 8: Edda-rusket vokser og trives, hun veier idag 1222 gram. Hun ligger størsteparten av døgnet uten cpap, og trives godt med det. Hun fikk 2 lungemodningssprøyter før hun ble født, så de hjelper henne endel med lungene.
Begynner å bli veldig lei av å sitte alene hele døgnet rundt, influensa-greiene har lagd strenge besøksrestriksjoner, faktisk er eneste besøket man har lov å ha 1 besøk av foreldre, og det er jo festlig når man ikke har noen. Savner barna mine som jeg nesten aldri får se, siden Tom sjeldent er her, er lut lei av å sitte mutters alene hele tiden. Kan bli noen veldig lange uker dette tror jeg

Dag 9: Stooore lille Edda er 1261 gram! :heia:
Hun har ligget hele natten uten cpap på brystet mitt, og sov som en stein. Hun spiser hele tiden har jeg på følelsen, så det er ikke rart vekta skyter i været. Hey girl: One minute on the lips, years on the hips!! 0

Dag 10: Idag ble det bestemt at Edda skal slutte med Cpap siden hun ikke trenger noe oksygen og igrunn puster like stabilt og fint uten hjelp av trykket. Hun ligger størsteparten av døgnet uten uansett, så nå ble den fjernet. Det er veldig godt å sitte med henne uten pipingen fra maskinen og susingen og alle ledningene. Hun veier idag 1280 gram.

Dag 11: Edda er 1300 gram idag! Hun ble målt til fortsatt å være 41 cm, så det spørs nok om det var litt feilmåling etter fødsel, det er ikke enkelt å måle barn født i seteleie siden de ikke skal strekkes ut. Hun er også 28 cm rundt hodet enda.

Dag 12: Edda får byttet ut kuvøsen sin, siden hun uansett ikke har brukt den noe særlig, og får varmeseng istedet. Hun bytter til måltid 8 ganger i døgnet, som senere på dagen blir rettet til frie måltider, dvs hun får velge selv når døgnmengden hennes skal spises. Hun veier 1316 gram idag, mindre vektoppgang enn de tidligere dagene, men det ble byttet ny vekt, da blir det en liten forskjell. Hun skulle vært 32 uker i magen idag, snodig!

Dag 13: Tjoohoo, Edda har tatt igjen fødselsvekten sin!! Hun er 1338 gram, veldig bra! Imorgen er det 2-ukers-bursdag. 

Dag 14: Edda har vært lys våken i lange perioder, og tatt "store" måltid på flasken sin. Flinkis! Hun veier 1354 gram, dette går unna :)Synd iPhone er skikkelig møkk å ta bilder med, men jeg sender nå inn bilder til bloggen likevel jeg da i mangel på et bedre kameraher jeg sitter, selv om kvaliteten er rævhål.  Du vet, mammaer blir aldri lei av å skryte av barna sine! 
Plasterlappen med den grønne slangen er en sonde hun får mat på, babyer født i uke 30 har ikke suegrefleks, så hun får litt hjelp til å få mat i magesekken til hun blir flinkere på flasken.
bloglovin

6 kommentarer

Nina

07.02.2010 kl.16:40

Tittei Edda! Så flink du er:)

Renate

07.02.2010 kl.23:20

Nyyydelige Edda <3 Skal bli godt for deg når du får ta med henne hjem, Eva! Syns du er kjempeflink jeg! Er stadig inne på den fine bloggen din for å følge med dere. Godt å se at alt er bra med lille underet! Stor klem fra meg i øst :)

Laila

07.02.2010 kl.23:44

Så bra det går så bra! Hurra for Edda! :) Jeg syns forresten også du er flink, Eva. Fikk omvisning på nyfødte intensiven på Haukeland sist uke i forbindelse med et prosjekt, og de små nurkene er bare helt utrolig fine! Det var ganske mange som puslet rundt der, men skjønner godt at det blir ensomt i lengden....men stå på! Dette går veien;)

Urd

08.02.2010 kl.18:32

så fin hu e altså! <3 og du e utrolig flink Eva. Stå på! Glede mæ t d bli trilletura =) KLEM

Ranveig

11.02.2010 kl.20:38

Så godt å høre at alt er fint med henne, Eva :)

Tina

12.02.2010 kl.13:07

åå har hu komme, så nydelig! gratulerer :)

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits