Hvordan du unngår å bli kastet ut av barsel rett etter fødsel!

I disse  pengesparetider har du nesten ikke rukket å presse ut babyen din før du fortumlet i føde-senga får beskjed om å pakke å dra.
Du vet, på StOlav har vi en av verdens mest avanserte, nyeste og flotteste fødeavdelinger, KvinneBarn-senteret her er jo råflott, men det var visst så dyrt å bygge at det er ikke råd å ha mer enn den ene barselavdelingen åpen av gangen. :vente: Jaja, enda godt den er fin å se på da. Veldig moderne skjønner du.

Denne gangen ble jeg sendt ut samme døgnet jeg fødte, litt kjedelig å ligge milelangt fra babyen min, men heldigvis har Nyfødt Intensiv lagt til rette slik at jeg kan være der hele tiden.
Det dummeste du gjør er å dra på deg jeans, glatte ut håret og sprette ut av senga iallfall, det har jeg erfart. Min teori er at jo værre du ser ut, jo lengre får du bli på barsel. Kan det være noe i det?


Nå er min baby-making tid ett tilbakelagt kapittel, men her er noen tips jeg tror du vil ha nytte av om du vil unngå å bli skrevet ut like fort som du er skrevet inn.


IKKE ta med deg klær, bruk den slitne sykehusskjorta du får utdelt, og hvis du absolutt må ha med deg noe, spør din kjære gamle bestemor om å låne en morgenkåpe, med dertilhørende tøfler.

Tøflene er forhåpentligvis altfor store til deg (kanskje bestefar har ett par gamle slitte tøfler?) slik at du kan dramatisk slepe den ene foten litt etter deg når du kreker deg i slow motion gjennom gangene. Du kan IKKE gå for sakte eller gjøre dette dramatisk nok!

Ta med deg din beste hårspray og en tynn kam, tuper opp verdens største floke i bakhodet, og fikser den med en halv flaske styling. La den gjerne henge litt trist ned på den ene siden

Noe av det viktigste du kan medbringe i fødebagen din er en løk. Skjæres i tynne skiver og legges på øynene med jevne mellomrom, slig at du får det rødsprengte slitne looken med hovne gråtkvalte øyne. Restene av løken gnir du under armene for en riktig grusom odør.

ikke la NOEN se at du sover!!

Skift for gud skyld ikke undertøy, om noen tror du har en stinkende infeksjon må du jo iallfall få litt tid å slappe av på.

 

9 kommentarer

Cecilie

03.02.2010 kl.12:36

Hehehe! :-) Forrige gang jeg fødte så var det på gamle føden på St. Olav, og det var så som så..... 4- manns rom hvorav hun ene hadde bronkitt.... ikke moro. Jeg var vel på sykehuset i 2 døgn (fra jeg kom inn..) Jeg gleder meg litt til å føde på den nye avdelingen nå til sommeren da, og få enerom og greier. :-) Regner med det er bedre! :-)

Stine <3

03.02.2010 kl.12:44

huff, håper ikke jeg blir kastet noe sted.

Gode tips, men tviler på at jeg tar noen i bruk! Annet enn det med sykehusklærne, selvom jeg syns de er litt ekle :p

Margaret

03.02.2010 kl.13:22

Ler så jeg griner, Eva! Jeg er god på å se slapp ut - trenger bare droppe mascaraen så lurer folk på om jeg er sjuk. Så jeg har planen klar. ;)

Godt alt er bra med lille Ebba, da!

Cherrymum

03.02.2010 kl.16:09

hehe vanvittig festlige tips da... man skjønner poenget ditt...

selv om de kanskje er en smule overdrevet... akk og ve... hihi.

klem fra pernille og gutten i magen.

Trine

03.02.2010 kl.20:41

Hehe, uffda:)

Jeg for min del ville bort fra sykehuset så fort som mulig, men fikk beskjed om at sånn gjør man det ikke. (Du måkke komme her og komme her....)

Nina

03.02.2010 kl.21:22

He, he:) Synes det var gøy å kjøre golfbil i undergrunnen bort til hotellet, jeg da:) Forutså ikke den, gitt...

Gudrun

04.02.2010 kl.18:58

Jeg håper ikke de har sluttet med netting-trusene og panserbindene ennå?

Jeg unner alle fremtidige generasjoner å få tasse rundt i skrukkete, gamle krepp-skjorter som nesten, men ikke helt, dekker rumpa, nettingtruser (som likner det som er utenpå pæreskinker på Obs!) og de godallmightydigre bindene som man allernådigst fikk delt ut fem stykker av.

Dette skjedde i de dager da man lå på firemannsrom og måtte tasse ut til felles do og dusj. Juhu!

Fatally Yours

04.02.2010 kl.19:12

hahahahahahaaaa Gudrun!!!!

Fru Jensen

06.02.2010 kl.10:57

Fantastisk!

Helt herlig, du skriver godt og du virker som ei skikkelig tøff jente!

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits