Sko - Må ha det, bare må ha det!

Nå skal ikke jeg komme med flåsa om at "jeg elsker sko, JEG elsker sko, altså"  for jeg kjenner nesten ingen jenter som ikke digger sko.

Jeg kjøper ofte sko, men har måttet bite i det sure eple og innse at jeg deler faktisk huset her med (snart) 4 andre, så jeg må rydde plass til andre mennesker sine sko også. Synd men sant.
Så nå har jeg vært flink jente, og gitt vekk lassevis til Fretex de siste ukene, og sitter igjen med smørøyet i skosamlinga.

Jeg kjøper mye sko på nett, og anbefaler alle medsøstre å ta en titt http://www.gojane.com/ og http://www.ebay.com/ for å utvide skosamlinga. De har ett enormt utvalg i billige og råfine sko, det er lettvint å handle og såpass billig at man kan kjøpe flere like par i ulik farge om man vil, uten at det koster skjorta ♥  Jeg pleier å shoppe heels på våren der, så er nesten alle sommerantrekk berget.
Har du fete sko kan du nesten drite i hvordan buksa ser ut, skoene blir ditt viktigste accessory, og heels kan du bruke til nesten alt.
Derfor består nesten hele skosamlinga mi av heels, og har kun ett par-tre støvletter som jeg har plukket opp i New York og aldri har hjerte til å kvitte meg med. Skosamlinga er degradert til 61 par sko, men føler virkelig jeg har mye bedre oversikt nå!

Ser litt tomt ut i garderoben nå, men hey, det er jo straks ny vår og ny skokolleksjon på trappene  :D

Lille Ellen elsker sko. Hun har skikkelig dilla, og spankulerer i skyhøye hæler støtt og stadig. Arver hun mamman sin stusselige høyde på knappe 160 cm kan hun jo få gleden av å bruke de senere i livet også :)

Ja sånn ser det ut i skoskapet mitt nå...bloglovin

Én kommentar

MARI DALSBØ ♥

08.01.2010 kl.16:52

bra blogg :) jeg også elsker sko !

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits