Lillebrøster får mer utstyr :)

Nå har lillebeibis fått seg litt mer utstyr. Bilsete må h*n såklart ha, og vi ville ha Besafe Izi Sleep denne gangen, ikke Maxi Cosi som vi hadde sist. Svindyrt, så vi ventet til det kom på salg, noe det aldri gjorde *sukk* Derimot skulle en venninne fra sykepleien selge sitt, da hennes lille store baby hadde vokst ifra det, yeei :D 
Vi har med base, selvsagt, aaaaldri mer bilsete uten base, det gjorde vi ett kort forsøk på forrige gang. Halv pris på setet, ser ubrukt ut. Me like :)

Fiiine Polarn O.Pyret har storsalg, så der fikk vi handlet det siste vi trengte av klær. Vanskelig å shoppe når man ikke vet kjønn, men guri malla så mye billigere :P
Gikk glatt forbi alle de nusselige rosa og røde hyllene, og de tøffe blå og grønne (jeg syns ikke grønt er en farge for begge kjønn, høhø) og vi spikra med mye brunt, og to sett i rødt, og storesøster-to-be fikk ny nattkjole. Vi har masse røde og blå P.O.P klær etter Ellen og Trym, så vi kan fint supplere med den fargen "som passer" når Lillebrøster blir født.
Vil du se alt jeg har kjøpt og TJENT på salget idag?
bloglovin

3 kommentarer

heidi uuuuu

07.01.2010 kl.19:54

så my fine ting!!ka mått du betal for klærn?

Line

07.01.2010 kl.20:27

Barnesete med base er utrolig kjekt, har det vi også :)

http://mammalinemerethe.blogg.no/

Fatally Yours

07.01.2010 kl.21:13

du, de kjøpte jeg på salget på Solsiden, men husker ikke nøyaktig pris. Det er masse igjen, så om du vil slå kloa i noen funn så finner du alt der :)

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits