Jeg shopper til Lillebrøster!

Lille Beibis  må såklart ha utstyr :) Vi har kjøpt litt nå og da, og foreløpig har h*n fått

Stokke Sleepi i valnøtt, genial seng med mange muligheter! http://www.stokke-nursery.com/no-no/ check it out...

Leandervuggen trenger vel ingen videre presentasjon, den er bare nydelig! http://translate.google.no/translate?hl=no&langpair=en%7Cno&u=http://leanderdesign.com/

To superfine stellevesker fra JuJuBe Be All, gotta love it! http://www.ju-ju-be.com/

Beibis skal trilles i en Teutonia Spirit, her har vi både bagdel og sportsdel i hus :) http://www.teutonia.de/index.php?id=670

5 kommentarer

M and Dee

01.01.2010 kl.18:07

Åh, så utrolig mye søtt! :) H*n blir nok superglad for dette ja!

Always and forever -M and Dee

pregemmy

02.01.2010 kl.17:22

Den Stokkesenga er sååååå fin! Blir ikke det her i huset da. Tenkte de ble dyr i lengden. Regner med det må være spesielle madrasser i den mens den vokser. Var veldig fin i den fargen også. Liker valnøtt!

Fatally Yours

02.01.2010 kl.17:33

Den er fantastisk, og egentlig ikke såååå dyr når man tenker på at det er mange senger i ett, betaler sikkert like mye for 3-4 senger på Ikea som en sånn :)

Madrassene følger med, og BarnasHus har tilbud på den i neste salg også! Det er egne runde og ovale madrasser som følger med :)

pregemmy

03.01.2010 kl.13:04

Hvor mange madrasser følger med? Hvis de gjør det så er det jo ikke så ille. Har tenkt at det kun var de minste madrassene som var med. Hvor mye koster den på salg da? Begynner å angre litt å¨å ha kjøpt seng. Vi har kjøpt bedside crib som ikke varer særlig lenge.

Fatally Yours

03.01.2010 kl.13:18

Det som ofte er tilbudet fra Stokke er at man får med juniorpakken til senga, det er den delen som de kan ligge i til de blir komfirmanter nesten :P

Da får du med 3 madrasser, og Juniorpakken koster egentlig 2000-3000 kr. Da jeg kjøpte min seng (i uke 13/14 eller noe, helt galskap) så fik kjeg alle 3 sengene for 60000 kr med madrasser og alt som trengs til. Jeg har brukt minst den samme summen på 3 senger til størstemann her hjemme også, så det hele var jo kjempeteit at jeg ikke gjorde før.

Visste du at StokkeSleepi kan gjøres om til to stoler når du ikke bruker den til seng? Genialt! :)

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits