Idag er jeg 26 uker gravid, huhei som det går!

Nå er dette slett ingen gravid-blogg og kommer aldri til å bli det, bare så det er sagt. Men jeg er altså gravid, og dette svangerskapet har vært utrolig trøblete og vanskelig, helt ifra starten, så det å bli 26 uker er veldig stort for meg. Vi slet veldig for å bli gravid, som endte på Medicus med hormon-behandling og en milelang rekke med aborter, før magefrøet omsider satt. 
Etter noen uker kom vi på sykehuset for ultralyd, og beskjed om at det var dødt og at jeg skulle på utskrapning førstkommende mandag. Takk og pris for en oppegående legestudent som skulle utføre operasjonen, så ble det oppdaget hjertelyd samme dag som operasjonsdagem, og alt avlyst å grevens tid. Deretter ble det 8 nervepirrende uker som de fleste andre i 1.trimester har, før vi omsider senket skuldrene til 2.trimester og en vellykket UL i uke 13.
Da gikk det ikke mange dagene før det braket løs med morkakeløsning og store blødninger i 2 nye måneder, før det omsider stilnet og morkaken trakk seg bort fra livmorhalsen.

Idag er problemet høyt blodtrykk og endel utslag på protein i urinen, og livmorhals under 1 cm, så her er vi godt fornøyd med hver uke som ligger bak oss, og 26 uker er kjempebra! En baby på 26 uker veier ca 900 g og er 31 cm lang, det er gode sjanser for både å overleve og å få ett friskt og sunt liv med den str :) Vi ønsker oss ikke noe fødsel på lenge enda, men det er godt å vite at HVIS noe skulle skje så stiger sjansene hver dag.

4 kommentarer

Charlotte

31.12.2009 kl.13:10

Ta en dag av gangen, og lykke til på deres vei! Dette må jo være et mirakel barn :)

Cecilie

31.12.2009 kl.14:20

Ønsker dere masse lykke til videre! :-)

Benedikte

02.01.2010 kl.23:20

Åh håper virkelig det går bra med deg og baby :-)

24.02.2012 kl.14:50

Lykke til!!! :)

Skriv en ny kommentar

Fatally Yours

Fatally Yours

31, Trondheim

I tried to childproof my house, but the children still get in!

bloglovin

bloglovin Norske blogger Del Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Image and video hosting by TinyPic
hits